• JIU TECH Enterprise Co., Ltd
  Jim.M
  Het uitstekende Verschepen. de zeer snelle reactie op vragenaaa+++++ verkoper zal zaken met opnieuw doen.
 • JIU TECH Enterprise Co., Ltd
  Giovanni S.
  Super affidabile venditore, veloce sulla o.k. tutto van spedizione ..... insomma: -)
 • JIU TECH Enterprise Co., Ltd
  Rayner L
  Dank u. Ik ben zeer gelukkig met het product. Alles kwam in uitstekende voorwaarde aan.
Contactpersoon : Sara,Coco,Shirley,Eno, Vicky
Telefoonnummer : +86-0755-25403809
whatsapp : +8613684920569

Powergate V3.86 - persoonlijke OBD Automotive ECU programmeur met groot scherm

Plaats van herkomst China
Merknaam Jiutech
Certificering CE & FCC
Min. bestelaantal 1
Prijs Best Price
Verpakking Details standaard pakket
Levertijd 1 Werkdag
Betalingscondities T/T, Geldgram
Levering vermogen Op voorraad

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Hoog licht

automotive reparatie software

,

auto ecu programmeur

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Powergate V3.86 - de Persoonlijke Programmeur van ECU van OBD Automobiel met het Grote Scherm

Powergate is het meest veelzijdige die apparaat ooit voor periodieke programmering via kenmerkende stop wordt gecreeerd. Door alle nieuwere protocollen van mededeling (de k-LIJN, KAN en J1850) te gebruiken, kan Powergate de Elektronische Controleeenheid vele voertuigen op de markt lezen en schrijven.
Powergate V3.86 - Persoonlijke OBD-programmeur

Powergate heeft een intern geheugen dat, naast het oorspronkelijke dossier, twee verschillende kaarten kan bevatten. Op deze wijze, heeft de eigenaar van het voertuig ter beschikking twee altijd verschillende ontwikkelende stappen van de kaart, dat op ECU op elk ogenblik moet worden geupload.

Bijwerken van protocollen van mededeling is nooit zo gemakkelijk geweest: een verbinding aan Internet en een paar notulen zijn allen het wordt vereist om Alientech-tot Database toegang te hebben voor het downloaden van alles is nodig om Powergate-arbeider op het grootste aantal voertuigen te maken mogelijk. Deze oplossing werd bestudeerd voor verschillende werkende situaties, aangezien het allebei aan professionele tuners geschikt is die een altijd bijgewerkt product willen voorstellen, dan aan gebruikers die alleen van Powergate op hun eigen auto's gebruik maken. Een zeer veelzijdig apparaat met prima eigenschappen.

De vertoning van punten op het zijn groot scherm is zeer eenvoudig. Het apparaat zelf zal u door de lezing en het schrijven van ECU, met duidelijke en gedetailleerde instructies begeleiden. Een andere interessante innovatie van Powergate is de optie aan snel en gemakkelijk controle en wist DTC-Fouten.

PWGpro is de software om Powergate, een eenvoudige interface te leiden die gebruiker van het kiezen van het voertuig, aan het opslaan van en het uploaden van verscheidene afbeeldingsdossiers begeleidt, klaar om direct op het voertuig worden geschreven.

Versies
Om aan de behoeften van onze klanten beter te voldoen, wordt Powergate voorgesteld in de volgende versies, elk gericht aan een verschillend doel:
Powergate M - beschikbaar bij versie M01 aan M12, wordt gericht aan professionele tuner slechts voor programmeringsvoertuigen van een bepaald merk.

Aanpassingen
Alientech biedt zijn handelaars de kans om Powergate met hun bedrijfembleem of een persoonlijk merk aan te passen. U kunt uw draagvlak aanpassen, gebruikend om het even welke patroon en kleur. U kunt de softwareinterface en het embleem zelfs aanpassen dat op de vertoning wordt getoond wanneer u het apparaat aanzet, dus wordt uw aangepaste Powergate de het winnen oplossing voor het bevorderen van uw eigen merk.

Minimale Vereisten
Powergate II is compatibel slechts met Windows Vista en Windows7.