JIU TECH Enterprise Co., Ltd

  • China JIU TECH Enterprise Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken JIUTECH
Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 2 Million-3 Million
Opgericht Jaar 1996
Export pct 70% - 80%

Inleiding

JIU-de Ondernemingsco. van technologie, Ltd specialiseert zich jarenlang in ontwikkeling en productie van auto kenmerkende scanners en autoonderhoudshulpmiddelen. Wij verlenen betere kwaliteitsproducten en de dienst voor onze cliënten. OEM, ODM de verwerkende dienst voor zaken wordt over de hele wereld gewaardeerd. Onze producten zijn geleverd aan Europa, Amerika, Afrika en Oceanië, over de hele wereld, vorig jaar brengend ons jaarlijkse de uitvoerverkoop van $2 miljoen.

 

 Nadruk op productkwaliteit

 

Wij ontwikkelen en vervaardigen auto kenmerkende hulpmiddelen, auto keyless ver controlemechanisme, auto zeer belangrijke shell, transponder zeer belangrijke, verre sleutel, afstandsbedieningduplicator en andere autoonderhoudshulpmiddelen enz. Om de consistentie van onze productkwaliteit te verzekeren, controleren Onze QC leden met de ervaring van vijf jaar gemiddeld het volledige productieproces.

 

Wij bieden ook een één jaargarantie aan.

 

Nadruk bij het Beheer
Wij dringen op hoge norm, wetenschappelijke ontwikkelingsgedachten aan, toegewijd aan het nastreven van ononderbroken creativiteit van technologie en beheer. Zich baseert op het geavanceerde materiaal en de hoge & stabiele kwaliteit, zijn wij goedgekeurd door ISO9001: 2000, FCC, CE. Wij komen ten goede aan al onze klanten zonder enig probleem van productkwaliteit.

 

Wij bezitten een 800 die vierkant-meterfabriek met vijf productielijnen wordt uitgerust. Ons geavanceerd materiaal omvat de automatische lijnen van spaandersmt, stofvrij vacuüm die machines en stofvrije vacuüm verpakkende machines opnieuw vullen. Wij produceren 1, 000 eenheden elke maand. Onze leveringslevertijd is enkel één of drie werkdagen voor onze standaardproducten. OEM de productenlevertijd is slechts binnen 2 weken.

 

Het verlenen van beste producten en de beste dienst is ons bedrijfdoel. Contacteer ons vandaag per e-mail of telefoon en begin met een kleine orde, zult u vinden wij uw waardevolste samenwerker zijn.

Geschiedenis

JIU-de Ondernemingsco. van technologie, Ltd specialiseert zich jarenlang in ontwikkeling en productie van auto kenmerkende scanners en autoonderhoudshulpmiddelen. Wij bezitten een 800 die vierkant-meterfabriek met vijf productielijnen wordt uitgerust. Ons geavanceerd materiaal omvat de automatische lijnen van spaandersmt, stofvrij vacuüm die machines en stofvrije vacuüm verpakkende machines opnieuw vullen. Wij produceren 1, 000 eenheden elke maand. Onze leveringslevertijd is enkel één of drie werkdagen voor onze standaardproducten. OEM de productenlevertijd is slechts binnen 2 weken.

Dienst

Wij ontwikkelen en vervaardigen auto kenmerkende hulpmiddelen, auto keyless ver controlemechanisme, auto zeer belangrijke shell, transponder zeer belangrijke, verre sleutel, afstandsbedieningduplicator en andere autoonderhoudshulpmiddelen enz.

Ons Team

Zich baseert op het geavanceerde materiaal en de hoge & stabiele kwaliteit, zijn wij goedgekeurd door ISO9001: 2000, FCC, CE. Wij komen ten goede aan al onze klanten zonder enig probleem van productkwaliteit.

Laat een bericht achter