No.16 de Bouw, Tongfu-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen, China.
Thuis Productenauto diagnose scanner

De Kenmerkende Scanner van Subaru SSMIII voor de Scanner van de Autodiagnostiek

De Kenmerkende Scanner van Subaru SSMIII voor de Scanner van de Autodiagnostiek

Subaru SSMIII Diagnostic Scanner for Car Diagnostics Scanner

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIU
Certificering: CE & FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: best price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: in voorraad voor snelle levering
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Van de de Scannerauto van Subaru SSMIII Kenmerkende de Diagnostiekscanner

De Kenmerkende Scanner van Subaru SSMIII

SSMΙΙΙ is een krachtig apparaat van de foutendiagnose (voor Subaru-voertuigen) dat gebruikend de recentste geavanceerde technologie is ontwikkeld. Gebruikt in combinatie met een PC, verstrekt het een hulpmiddel voor snelle en efficiënte analyse van voertuigfouten.
 

Beschrijving:

SSMΙΙΙ is een krachtig apparaat van de foutendiagnose (voor Subaru-voertuigen) dat gebruikend de recentste geavanceerde technologie is ontwikkeld. Gebruikt in combinatie met een PC, verstrekt het een hulpmiddel voor snelle en efficiënte analyse van voertuigfouten.

De toepassingssoftware die op een PC lopen verstrekt een interactief gebruikersinterface voor zeer eenvoudige verrichting. De hoge snelheidscommunicatie met het systeem van de motorcontrole en het systeem van de transmissiecontrole helpen om het controleren van diverse fenomenen sneller te maken dan ooit voordien.

SSMΙΙΙ is een apparaat van de foutendiagnose dat een standaardmiddel van automobielfoutendiagnose verstrekt. Het communiceert met de diverse systeembesturingsmodules die in een voertuig aan de module input-output gegevens van de monitorcontrole worden uitgerust, en toestaan het controleren en schrapping van kenmerkende codes die door controlmodule worden geproduceerd. Het verstrekt ook middelen om controlemodule het leren waarden en andere controleparameters terug te stellen, en verrichting van het systeemactuators van de motorcontrole te dwingen.

Eigenschappen:

Al Systeemdiagnose. Het selecteren van dit punt toont op één enkel scherm de fout statuut van alle controlesysteembesturingsmodules ontdekt waarvoor de diagnose SSMΙΙΙ, kenmerkende codes wordt gesteund en onthouden.
Elke Systeemcontrole. Het selecteren van dit punt maakt het mogelijk om een bepaald systeem te selecteren van onder de diagnose SSMΙΙΙ van controlesystemen forwhich wordt gesteund, en uitvoert foutendiagnose. Dit punt kan aan menings input-output gegevens van de systeembesturingsmodules worden gebruikt die foutendiagnose, onthouden kenmerkende codes, en andere gegevens over de PC-vertoning uitvoeren.

Deze menuopdracht wordt ook gebruikt nadat het reparatiewerk volledig is om kenmerkende codes te schrappen, de montages van de controlemodule, enz. te vormen.
Bewaarde Gegevensvertoning. Dit punt kan worden gebruikt om diverse gegevens op te slaan die tijdens de verrichtingen van de foutendiagnose worden bemonsterd, en gegevens te laden voor het bekijken nadat het werk volledig is. Immobilisator. Dit punt voert immobilisatorregistratie uit.
Herprogrammeer. Dit punt voert het herprogrammeren van de controlemodule uit.
Lees het CF de gegevens van de toepassingsmeting. Dit punt voert de alleen meting van de lezingstribune uit

gegevens die in een CF-kaart aan harde schijf van uw PC worden opgeslagen.
Zet/sparen metingsgegevens om bij het drijven van registreertoestel. De ladingengegevens bemonsterden op het drijfregistreertoestel aan PC van de CF-kaart, en zetten en slaan dat gegeven om op.
Oscilloscoop. Na het vastmaken van de facultatieve impuls/de analoge patroon aan SDI, sluit de impuls/de analoge doos aan SDI en het gebruiken van impuls/de analoge sonde aan om analoge bemonstering uit te voeren.

Minimumcomputer Werkende Vereisten:

Besturingssysteem: Microsoft Windows 2000/XP
Cpu: De bewerker van Intel Pentium M; 900 Mhz gelijkwaardig of geadviseerd hoger
RAM: 256 geadviseerd MB
Beschikbare Harde Aandrijvingscapaciteit: 20 geadviseerd GB
Aandrijving: Cd-rom-station
Communicatiepoort: USB-poort (USB 1,1 of hoger)

SSMΙΙΙ steunt vijf talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Japans.

Gesteunde auto's: Subaru.

De reeks omvat:

SDI Doos
CF-kaart
USB-kabel
Kenmerkende kabel
A/c-Adapter
Het dragen Geval
Downloadssmiii Gebruikershandleiding
Verbindingsdraaduitrusting nodig voor auto het herprogrammeren
 

De Kenmerkende Scanner van Subaru SSMIII voor de Scanner van de Autodiagnostiek De Kenmerkende Scanner van Subaru SSMIII voor de Scanner van de Autodiagnostiek

Contactgegevens
JIU TECH Enterprise Co., Ltd

Contactpersoon: Ms.Sara

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)