No.16 de Bouw, Tongfu-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen, China.
Thuis Productenvrachtwagen diagnostische software

Mitchellmanager plus Vrachtwagen Kenmerkende Software voor zware vrachtwagen

Mitchellmanager plus Vrachtwagen Kenmerkende Software voor zware vrachtwagen

Mitchell Manager Plus Truck Diagnostic Software for heavy truck

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: best price
Verpakking Details: in doos
Levertijd: 48 uren
Betalingscondities: T/T, Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Mitchellmanager plus Vrachtwagen Kenmerkende Software voor zware vrachtwagen

 

 

 

 

Mitchellmanager plus - een programma dat volkomen met andere producten van Mitchell integreerde, die een manager van de autoreparatiewerkplaats aan een klantendatabase toestaat, volgt de geschiedenis van de auto die door de winkel overgaan, houdt verslagen van materialen en reserveonderdelen bij. de delen, volgen de stappen van uitvoering en betalingsopdrachten, om basisboekhouding uit te voeren. de rekening van de distributie van kosten en opbrengsten, evenals de belastingen voor de relevante user-defined rekeningen, voeren de fundamentele op de markt brengende diensten met de capaciteit uit om uitnodigingen, kortingen, bericht door e-mailcliënten te drukken en te sturen, hebben een systeem van bericht en het plannen van hulpmiddelen, grafieken, plannen, rapporten. En u zult het programma vrij veel extra eigenschappen en functies vinden die nuttig zijn om de garage te leiden.

 
Van de fabrikant:
 
De manager geeft u onmiddellijke toegang tot klant en voertuiggeschiedenis, het schatten en de geplande diensten, opvolgende het op de markt brengende, uitgebreide rapportering en plannen. Verder gaand verstrekt een stap, ManagerPlus al functionaliteit van Manager plus deleninventaris en inkoopordercontrole.
 
Van raming aan rekening, Manager en ManagerPlus-spoor elke baan van begin tot einde. Met meer dan 100, Beheer, Cliënt en Delen/Inventaris rapporten die rekenschap geven, zult u in de het winnen positie eindigen: met meer geld in uw bankrekening en meer tijd om het te besteden.
 
Hoeveelheid van CD: 1DVD
Versie: 2013
OS: XP met 32 bits
 
Mitchellmanager plus Vrachtwagen Kenmerkende Software voor zware vrachtwagen

Contactgegevens
JIU TECH Enterprise Co., Ltd

Contactpersoon: Ms.Sara

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)