No.16 de Bouw, Tongfu-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen, China.
Thuis ProductenAuto diagnostiek Software

ECU-Flits die Autodiagnostieksoftware herprogrammeren

ECU-Flits die Autodiagnostieksoftware herprogrammeren

ECU Flash Reprogramming Auto Diagnostics Software

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jiutech
Certificering: CE & FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Best Price
Verpakking Details: standaard pakket
Levertijd: 1 Werkdag
Betalingscondities: T/T, Geldgram
Levering vermogen: Op voorraad
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Toyota-de Flits die van ECU Autodiagnostieksoftware herprogrammeert

ECU-Flits het Herprogrammeren

 
HET IS MOGELIJK ECU (ECM/PCM) TIJDENS DE FLITS PERMANENT OM TE BESCHADIGEN HERPROGRAMMEREND PROCES.
U moet de volgende voorzorgsinformatie lezen en begrijpen alvorens met het herprogrammeren te werk te gaan.
 
U kunt het risico minimaliseren om een ECU te beschadigen door de volgende voorzorgsmaatregelen te begrijpen:
 
1. De batterij moet volledig worden geladen en in goede staat. HET BATTERIJvoltage MOET NIET ONDER 11,4 VOLTS VALLEN OF BOVEN 16,0 VOLTS TIJDENS HET HET HERPROGRAMMEREN PROCES TOENEMEN. 
2. Alle elektrotoebehoren moeten worden uitgezet en de elektroladingen moeten niet beduidend tijdens het het herprogrammeren proces (d.w.z. audiosysteem, airconditioningssysteem, binnenlandse verlichting, dag lopende lichten, enz.) worden veranderd 
3. De kap van het motorcompartiment moet open zijn en onder kap moet de omgevingstemperatuur geen 158ºF overschrijden
4. Scantool/J2534 moeten de interfacekabels in goede staat zijn en de verbindingen moeten elektrisch correct zijn voorafgaand aan begin het herprogrammeren (zie TSB SS004-01, „ECU-Flits die Foutenmelding“ voor meer detail herprogrammeert).
5. Maak scantool, J2534-interface of geen PC tijdens het het herprogrammeren proces los; HET NALATEN ZAL OM DEZE INSTRUCTIE TE VOLGEN IN PERMANENTE SCHADE AAN ECU RESULTEREN.
6. Sta niet PC toe die J2534-de Tovenaarssoftware in werking stelt van de Kaliberbepalingsupdate om in reserve of winterslaapwijzen tijdens het het herprogrammeren proces te gaan; HET NALATEN ZAL OM DEZE INSTRUCTIE TE VOLGEN IN PERMANENT RESULTEREN      
    SCHADE AAN ECU.
7. Cirkel niet de ontsteking uitschakelen tijdens het het herprogrammeren proces behalve waar geïnstrueerd om dit te doen door de de Tovenaar of scantoolsoftware van de Kaliberbepalingsupdate.
8. Voor ECU die meer dan één te herprogrammeren cpu hebben, moet u ALLE Cpu VOLTOOIEN alvorens het voertuig naar de dienst te terugkeren.
9. Om stabiel batterijvoltage tijdens dit proces te verzekeren, is het aanvaardbaar om een batterijlader aan het voertuig aan te sluiten voorafgaand aan het beginnen van de met het herprogrammeren verrichting. De lader moet op „lage“ factuurprijs worden geplaatst en het voltage moet binnen de 11,4 volt aan 16,0 voltvenster voor het volledige het herprogrammeren proces worden gehandhaafd.
10. Plaats de parkerenrem voor deze verrichting
 
Naast de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen, is het belangrijk om SPECIFIEK TSB TE LEZEN VERBONDEN AAN de het HERPROGRAMMEREN GEBEURTENIS U UITVOERT. Bepaalde voertuigen vereisen verwijdering van zekeringen om toebehoren te activeren tijdens het het herprogrammeren proces te verhinderen. HET NALATEN OM DE SPECIFIEKE RICHTINGEN IN TOEPASSELIJK TSB VOOR VOERTUIG TE VOLGEN U HERPROGRAMMEERT KAN IN PERMANENTE SCHADE AAN ECU RESULTEREN. 
 
Aan de slag Weergeven
 
 
Taal: Engels
Hoeveelheid van CD: 1DVD
Datum: 12.2009

Contactgegevens
JIU TECH Enterprise Co., Ltd

Contactpersoon: Ms.Sara

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)