No.16 de Bouw, Tongfu-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen, China.
Thuis ProductenAuto diagnostiek Software

Autodiagnostieksoftware 2014Version Mitchell Ondemand 5

Autodiagnostieksoftware 2014Version Mitchell Ondemand 5

  • Auto Diagnostics Software 2014Version Mitchell Ondemand 5
  • Auto Diagnostics Software 2014Version Mitchell Ondemand 5
  • Auto Diagnostics Software 2014Version Mitchell Ondemand 5
 • Auto Diagnostics Software 2014Version Mitchell Ondemand 5

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Jiutech
  Certificering: CE & FCC

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: Best Price
  Verpakking Details: standaard pakket
  Levertijd: 1 Werkdag
  Betalingscondities: T/T, Geldgram
  Levering vermogen: Op voorraad
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  De autoversie Mitchell Ondemand 5 van de Diagnostieksoftware 2014

   

   

  Mitchell OnDemand 5

  Gelieve te merken op dat het nieuw is. 115GB. niet ZELFDE zoals vóór mitchell van 2013 ondemand
  Mitchell 1 OnDemand5 is het eindproduct van reparatieinformatie dat over de afgelopen acht decennia is verzameld en aan onze klanten in een verenigbaar, gemakkelijk te gebruiken formaat voorgesteld. OnDemand5 omvat Diagnostiek, Reparatieinformatie, TSBs, Rappels, Onderhoudsvereisten, Delenprijzen, Arbeidstijden, Uitstekende Informatie, en de Vloeibare Types en de Volumes die direct van de Origineel Materiaalfabrikanten (OEM) zijn gereproduceerd publiceerden de werken. Al dit informatie wordt dan gecombineerd om tot de aftermarket beste de Bedradingsdiagrammen van de industrie, tot de Gebruikersuiteinden, en de Kortere weg te leiden die omhoog tot Mitchell 1 OnDemand5 maken.

  Binnenlands Mitchell 5 1983 huidig jaar Op bestelling & de Invoer Modeldekking
  Duidelijke, Beknopte Illustraties & Diagrammen
  Tijdbesparende TSBs, Rappels, & Technische Uiteinden
  Gedetailleerde, Nauwkeurige Reparatieartikelen
  Model-specifieke Onderhoudsprogramma's
  Elektronische Componentenmerkteken voor alle Modellen

   

  Mitchell, prestatiesoplossingen voor de autobotsing en de medische eisenindustrieën.

  Database van de Mitchell de AUTOreparatie, de nauwkeurigheid van verenigbaar met het oorspronkelijke onderhoudshandboek (nauwkeurig wat meer dan het oorspronkelijke handboek, omdat in het het uitgeven proces verbeterd het oorspronkelijke onderhoudshandboek op de vele fouten), en om de unieke stijl en het Mitchell-Systeem van de Databasevraag te handhaven


  De Mitchelldatabase heeft de volgende kenmerken:
  1. Rijken in inhoud en nauwkeurigheid
  De database bevat tot op heden van 1983, de Verenigde Staten, Europa, Azië en rond wereld 51 automobiele fabrikanten van bijna 5.000 modellen van de onderhoudsgegevens. U selecteert enkel de de productieera van het voertuig, fabrikanten, onderhoud van voertuigen om de aangewezen folder, de folder in een verschillend onderhoudsmodel volgens de motor, transmissietype in te gaan, hebben enz. een meer gedetailleerde classificatie van verschillend, zodat vindt u nauwkeurigere informatie sneller.
  Als u niet de leeftijd van auto kunt bepalen, modelleer, verstrekt de database ook 17 yards (VIN - VoertuigIdentificatienummer) het decoderen van informatie. U vond enkel de auto 17 yards, kunt u het gebruiken om de gedetailleerde parameters van de auto nauwkeurig te begrijpen.
  Mitchelldatabase het model nauwkeurige plaatsen in het „modeljaar“, wat zeer de nauwkeurigheid van de informatie verzekeren, die een gemeenschappelijk boek op de marktgegevens kan niet worden vergeleken is, wat het elektronische het onderhoudsgegeven van de V.S. en het volledige monopolie van de belangrijkste redenen is.

   

  2. Een volledige en verenigde kring
  In de database heeft elk model een 40-80 systeem, kring, en het juiste schakelschema van een speld voor elke computer, elke lijn van de definitie en kleur is beschreven. Omdat alle voertuigfabrikanten om informatie te verstrekken over verschillende formaten, die met het gemak van de klant, Mitchell rekening houden niet van de andere bedrijven hielden die eenvoudig onderaan de grafiek aftasten, maar om CAD tekening opnieuw te gebruiken, zodat al verenigde krings duidelijke en nauwkeurige stijl, gemakkelijk aan inspectie. Mitchellkring tot 10 enkelen van het originele systeem, kringsanalyse, die in een 2-3 kring, lezen opnieuw wordt getekend geschikter. Met andere woorden, zolang u een model van de kring kunt lezen, kunt u een database van alle modellen van de kring voor analyse, diagnose gebruiken.

   

  3. Gedetailleerde en nauwkeurige plaatskaart van elektrocomponenten
  De voertuigen van vandaag zijn meer en meer complex, more and more elektronische componenten, en grotere structurele verschillen in verschillende auto's. Het onderhoudspersoneel kan vaak niet de plaats van een elektronische hulpeloze component bepalen. De database verstrekt de plaats van elektrocomponenten voor alle modellen, naast tekstbeschrijvingen, maar ook begeleid door makkelijk te gebruiken diagrammen, duidelijk.

   

  4. Het diagram en de parameters van de delendecompositie
  Voor elk type van auto, Mitchell-maakt de database, niet alleen de vernieling van een verscheidenheid van stappen van de assemblageinstallatie in detail, maar ook een duidelijke en nauwkeurige delen geëxplodeerde mening van de parameters van verwijzing, uw voertuig geschikter en sneller.

   

  5. Het technische de Dienstbulletin is de essentie van Mitchell-Database
  De autofabrikanten hebben modellen voor elk jaar een groot aantal van technisch uitgegeven de dienstbulletin die opgesteld, de een verscheidenheid van recentste technologieën in de voertuiginformatie behandelen, zoals onderhoudsuiteinden, de informatie van het veiligheidsrappel, enz., om nuttige workshop te herstellen. In de Mitchell-database, kunt u één van beide in de assemblage, respectievelijk, met het op assemblage betrekking hebbende technische de dienstbulletin, maar ook kunt alle technisch de dienstbulletin gelijktijdig zoeken, makkelijk te gebruiken duidelijkheid vinden.

   

  Autodiagnostieksoftware 2014Version Mitchell Ondemand 5

   

  Autodiagnostieksoftware 2014Version Mitchell Ondemand 5

   

   

  Contactgegevens
  JIU TECH Enterprise Co., Ltd

  Contactpersoon: Ms.Sara

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)