No.16 de Bouw, Tongfu-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen, China.
Thuis ProductenGarage apparatuur reparaties

Auto gratis Voltage stabilisator brandstof Saver Garage apparatuur reparatie

Auto gratis Voltage stabilisator brandstof Saver Garage apparatuur reparatie

Auto Charge Voltage Stabilizer Fuel Saver Garage equipment repair

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Jiutech
Certificering: CE & FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Stardard pakket
Levertijd: binnen 48 uur
Betalingscondities: T/T, Geldgram
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

De autospaarder van de de Stabilisatorbrandstof van het Lastenvoltage

De auto-LAST is een speciaal elektronisch product dat van 3 Systemen, namelijk, het Systeem van de Voltagestabilisator, Batterij omhoog Artsensysteem en het Systeem van het Interferentiereductiemiddel maakte.
 

Belang van Autoelektronika en Stabiliteit van In-Car Voltage


Weet is u hoe belangrijk elektrovoltage aan uw autoprestaties en levensduur?
Vele problemen kwamen in uw auto voor nu zijn toe te schrijven aan onstabiele voltagelevering, en als uw auto niet ZO VLUG MOGELIJK wordt behandeld, zal het dan aan ernstig probleem later verergeren. De meeste autoeigenaars zoeken werktuigkundigenhulp wanneer het hebben van problemen van tijd tot tijd met hun auto's. Zij kunnen de juiste oorzaak en de remedie aan de problemen, en het meest het ergst van allen vinden niet, moeten de autoeigenaars aan de problemen meestal compromitteren. Zoals wij de „het weten voorzorgsmaatregel is beter dan behandeling“, als wij goede zorg van ons lichaam nemen, zouden wij goede zorg van onze auto moeten nemen alvorens het te laat is. Het kleine besteden vooraf is absoluut een wijze investering, aangezien het zeer hoge kosten/prestaties in winst heeft.

De elektrosystemen in onze auto's worden onderling verbonden aan elkaar. Om perfecte prestaties te krijgen hebt u een goed en harmonie elektrokringsmilieu nodig. Bijvoorbeeld, als u een oude en minder efficiënte ontstekingskring in uw auto hebt, zult u zeer slecht brandstofverbruik, lage gaspedaalreactie, misfiring probleem, het rukken toestelverschuiving hebben, kunnen alle problemen voorgekomen wegens één enkel tekort in een ander elektroprobleem. Zo om optimale elektroprestaties in uw auto te handhaven, moeten wij een zeer stabiel voltagemilieu hebben. Komt hier een nieuw elektronisch apparaat? Auto-LAST, origineel octrooi/auteursrecht van Japan, een multifunctionele Voltagestabilisator met gebouwd in Batterij Artsensysteem en het Systeem van het Interferentiereductiemiddel. Zodra u auto-LAST gebruikt, is uw auto in beste controle door dit product, zal het kleine problemen oplossen die wegens onstabiel voltage tijdens het drijven. Wat prachtiger is, het is zo gemakkelijk aan geïnstalleerd, met enkel een stop in sigaar-lichtere contactdoos, zal activeren dit apparaat. In tegenstelling tot ander brandstofbesparingsproduct, door chemisch product en tabletten in de brandstoftank, verhoging toe te voegen het risico van autoschade.


Functie:

1.Faster gaspedaalreactie, motormacht omhoog.
2.Reduce het signaal van het autocpu lawaai, verbetert cpu-reactietijd, verbetert elektronische efficiency.
3.Smoother toestelverschuiving op automatische auto.
4.Improve de motormacht, betere versnellingsreactie, verbetert vandaar brandstofbesparing.
5.Maximize ontstekingsefficiency, gemakkelijker motorbegin.
6.Prolong motor en elektroapparatenlevensduur.
7.Easy installatie, totaal DIY, de eerste keus voor damesbestuurders.
8.Universal voor alle auto's en motorfietsen
9.Reduce het lawaai met gebouwd in lawaaifilter, verbetert correcte systeemprestaties.
10.Equipped met dubbele zekeringsbescherming, voor het betere productleven en veiligheid.
11.Faster t/min-de reactie, het geeft u krachtige versnelling zelfs wanneer de inschakelen van de de luchtvoorwaarde van uw auto aan maximumlading.
12.Cleaner uitlaatemissie op het gas van HC en Co-. Zo milieuvriendelijker.


Specificatie:

1.auto-LAST heeft de Voltagestabilisator de volgende drie systemen

Het Systeem van de voltagestabilisator
Het Systeem van het interferentiereductiemiddel
Batterij Artsensysteem

2.Benefits
De signalen van Batterij Artsensysteem zijn als volgt
Brandstofbesparing
Betere t/min-reactie
De torsie van de verhogingsmotor
Motormacht omhoog
Optimaliseerde alle elektronische apparaten in auto
Voordelen

FAQ:

1. Wat is auto-LAST?

De auto-LAST is een speciaal elektronisch product dat van 3 Systemen, namelijk, het Systeem van de Voltagestabilisator, Batterij omhoog Artsensysteem en het Systeem van het Interferentiereductiemiddel maakte.

2. Hoe helpt de auto-LAST mijn auto? Welke voordelen ik kan van het gebruiken van het verdienen?

De 3 Systemen in auto-LAST helpen uw auto die bij zijn optimale voorwaarde werken. Het Systeem (VSS) wordt van de voltagestabilisator ontworpen om een stabiel het werk voltage over alle elektronische kringen en apparaten in uw auto te handhaven. Wanneer er een extra plotselinge lading op uw voertuig, zoals versnelling of het aanzetten van lucht-voorwaarde is, zal het verhinderen dat het ladingsafvoerkanaal weg om het even welke stroom van een andere elektronische kring in uw auto en alle elektrodelen bij hun optimale voorwaarden zal werken. Batterij het Artsensysteem (BDS) is een nieuwe grote kring die helpt alle autoeigenaars om hun batterijen te controleren die voltage zonder de kap van de auto'smotor te openen in werking stellen. Zelfs kunnen de damebestuurders dit systeem gebruiken om de voorwaarde van de autobatterij gemakkelijk te controleren. Het Systeem (IRS) wordt van het interferentiereductiemiddel opgenomen om lawaaiinterferentie in uw auto zo te verminderen om ongewenst elektrosignaal van één apparaat aan een andere te elimineren. Nu, gebruiken de meesten van nieuwe auto's heel wat elektronische delen, en het is als menselijk lichaam, heeft het actuators (gelijkend op onze handen autonome zenuwen) en reflectors (aan ons de zenuwensysteem van handenmoto), wordt het signaal gevangen door actuators (als slagsensor) verzendt terug naar cpu en het proces, wordt nieuwe gegevens teruggestuurd naar reflector (als bougie) aan correcte problemen. De lawaaiinterferentie zal de nauwkeurigheid van uw reactie van de autocpu computer beïnvloeden, zodat zal IRS alle lawaaisignalen filtreren en zal een signaalexploitatievoorwaarde met geringe geluidssterkte aanbieden om nauwkeurigere signaaloverdracht tussen actuator en reflector voor betere autoprestaties toe te staan.

3. Om auto-LAST te gebruiken te installeren en?

Gebruiken van auto-LAST is zo gemakkelijk zoals lezing ABC. Stop enkel de terminal van auto-LAST in de sigaar-lichtere contactdoos van uw auto en het zal direct werken.

4. Hoe lang kan mijn auto-LAST duren?

Normaal dachten alle elektronische kringsapparaten de gemiddelde levensduur 5 jaar, is en zo onze schatting voor auto-LAST is. Het handvat met extra zorg kan de levensduur van auto-LAST verlengen tot 10 jaar.

5. Hoe zou ik weten de auto-LAST ophoudt werkend?

Door theorie, zou de auto-LAST de hele tijd tenzij schade toevallig moeten werken. U kunt controleren wanneer door digitale lezing te zien, dit wijst op de auto-LAST werkt. Als de digitale lezing niet, betekent niet de auto-LAST niet werkt, maar wij adviseren u om de auto-LAST naar bedrijf te verzenden voor het controleren. Als het nog onder garantieperiode is, zal het bedrijf zal het nieuwe zonder kosten aan u herstellen of vervangen.

6. Wanneer de Digitale lezing is onder 12, wat het betekent?

Het is het slimste ontwerp dat de digitale lezing op auto-LAST vraagt om u meer batterijinformatie van uw auto te tonen. 3 verschillende lezingsstadia om u te vertellen: -
a) boven 12: Het normale voltage, batterijvoorwaarde is goed.
B) onder 12: Abnormaal voltage, de vervanging van de controlebatterij indien nodig.
c) LO/onder 10: Gelieve te vervangen onmiddellijk uw batterij.

7. Hoe lang begint de auto-LAST na I eerste installeren te werken?

Door theorie, in een paar seconden, zal het werken aan uw auto zodra u auto-LAST installeert.

8. Wanneer auto-LAST ophoudt het werken, het mijn auto zal beïnvloeden zal of beschadigen?

Nr, het zal niet aangezien de auto-LAST een uitbreidingskaart is die slechts over de autobatterij door sigaar-lichtere contactdoos verbond. Zo zal het als body-guard aan uw auto werken, en wanneer het ophoudt werkend, zal uw auto aan zijn originele arbeidsvoorwaarde terugkeren en niets wordt beïnvloed, maar natuurlijk, zult u de voordelen van auto-LAST losmaken. Krijg nieuwe van uw lokale meest dichtbijgelegen verdeler als u het nodig hebt, en geniet opnieuw van de voordelen.

9. Als ik verwijder en herhaaldelijk auto-LAST van één auto aan een andere installeer, zal deze actie zijn functie op mijn auto beïnvloeden?

In theorie, zou het niet, zolang u het stoppen en zorgvuldig moeten afsluiten van uw auto. Maar onze beste raad moet een eenheid houden vastmaakt aan slechts 1 auto aangezien de herhalingsactie van het verwijderen van auto-LAST in slijtage en tarra van de schakelaars zowel binnen uw auto als ook op auto-LAST kan resulteren. Zo als u denkt is de auto-LAST een goed punt, zou u een paar meer eenheden op uw verschillende auto's moeten gebruiken in plaats van constant het verwijderen van het uit één auto aan een andere, kan het de levensduur van auto-LAST op eigen risico verkorten.

10. Als ik ophoud gebruikend auto-LAST voor een tijdje en het opnieuw opnieuw gebruik, zal het mijn auto beschadigen?

Nr, het zal niet, aangezien het hetzelfde is als u tegenhoudt gebruikend auto-LAST en uw auto aan zijn originele ongezonde voorwaarde zal terugkeren. U zult zijn voordeel herwinnen zodra u het opnieuw installeert.

11. Is het veilig om auto-LAST voor mijn auto's te gebruiken?

Ja, is het zeer veilig om auto-LAST te gebruiken aangezien het door gelijkstroom (Gelijkstroom) van uw batterij van de auto wordt aangedreven, zodat bevat het geen radioactieve of magnetische golven bij allen. Slechts zal het apparaat door AC (Wisselstroom) in werking wordt gesteld, zoals uw huis elektronische apparaten schadelijke golven aan menselijk lichaam dat uitzenden. Bovendien, het installeren van auto-CHARHGE verandert geen delen in uw auto, zodat zal het om het even wat in uw auto niet beschadigen.

12. Kan ik auto-LAST op motorfiets gebruiken?

Ja, kunt u, en het zal precies evenals gebruikt in een auto werken. Maar het grootste deel van de motorfiets niet heeft een sigaar-lichtere contactdoos, en u moet een beroeps zoeken aan draad en externe een sigaar-aansteker contactdoos installeren, dan kunt u autio-LAST op het installeren. U kunt bedrijf voor meer opties ook raadplegen.

13. Hoe de auto-LAST op brandstofbesparing zal helpen?

Onze autobrandstofbesparing is zeer afhankelijk van motorontsteking. En de ontsteking is zeer afhankelijk van ontstekingsvoltage. Alle autowerktuigkundigen of beroeps weten dat het ontstekingsvoltage ongeveer 12000-14000 volts is. Wij willen niet zulk een grote rol in onze auto dragen, zodat gebruiken wij inductieenergie om deze hoogspanning van ons batterijvoltage (12V) te produceren, zodat krijgen wij veilige energie. Maar een donkere kant van het is, als er verandering van 0.1V in batterijvoltage is, door een factoring van 1000 keer in voltage opvoert zal resultaten in 100V-verandering van bougievoltage. Zo zal het de efficiency van de motorverbranding, hoofdzakelijk beïnvloeden tot onvolledige motorverbranding bijdragen. De onvolledige verbranding zal in verspilling van brandstofbesparing resulteren. Auto-LAST de hoofdfunctie is uw batterijvoltage, opslag en versieenergie te stabiliseren wanneer er een verandering in elektrovoltage is, vandaar handhaaft stabiel werkend batterijvoltage en veroorzaakt ontstekingsvoltage. Als resultaten, uitstekende brandstofbesparing van volledige motorverbranding.

14. Zal auto-CHARG mijn levensduur batterij verkorten?

Misschien zullen sommigen van u of kan de auto-LAST energie van batterij opslaan en afvoeren benieuwd zijn, zal het meer batterijmacht vergelijkt uitputten bij wanneer het niet wordt geïnstalleerd. In feite, is het omgekeerde voorwaarde, aangezien de auto-LAST als een secundaire batterij in uw auto is, zodat zal het uw huidige batterijlading verminderen en zal levensduur batterij langer maken. Ook met zijn zelfdiagnosebatterij Artsensysteem, nu kunt u uw batterij werkend voltage controleren gemakkelijker dan voordien. Daarom zeggen wij de auto-LAST slechts zou moeten uw levensduur batterij zoals een mens verlengen die het regelmatige programma van de lichaamscontrole hebben.

15. Als ik geenLAST uit mijn auto verwijder wanneer ik mijn motor van een auto uitzet, zal het mijn batterij beïnvloeden?

De auto-LAST vergt een minimale elektrische energie om te werken, maar zo klein die onbelangrijk is vergelijk bij uw batterijcapaciteit. Zo u geen behoefte om het van uw auto af te sluiten wanneer uw auto regelmatig in gebruik is. Één of andere auto heeft een automatische afgesneden elektrische voeding aan de sigaar-lichtere contactdoos wanneer de motor weg het moet veiliger maken. Als betere raad, als u van plan bent uw auto voor weken of maanden te parkeren, zou u de batterij hoe dan ook moeten losmaken als u auto-LAST of niet gebruikt, aangezien andere elektroapparaten in uw auto energie van uw batterij zullen afvoeren en uw batterij vlak nog zoals bij auto-LAST vergelijken sneller zullen maken. Voor motorfietsgebruiker, moet onze raad het uit de sigaar-lichtere contactdoos verwijderen om diefstal te verhinderen en ook is afvoeren van batterij duidelijker op motorfiets, aangezien de motorfiets een zeer kleine batterijcapaciteit heeft bij auto vergelijken, zodat heeft het een hoger risico van vlakke batterij, zodat is het beter om auto-LAST te verwijderen wanneer u het op motorfiets gebruikt.

16. Who kan van auto-LAST profiteren?

De auto-LAST wordt ontworpen voor iedereen, niet alleen voor autoenthousiast. Vooral hebt u een oude auto waar alle elektronische apparaten die verouderd en zwak worden. Het gebruiken van auto-LAST zal stabiele voltagelevering aan die oude elektronische apparaten verstrekken en zal tot hen het werk effectief maken. U zult betere airconditioning, gemakkelijker motorbegin, meer brandstofbesparing, meer motorreactie, enz. zien, en het is zo universeel dat u het op al soort auto's, SUV, oogst, vrachtwagens, compacte auto, luxeauto, sportwagen, enz. kunt gebruiken.

17. Welke verschillen tussen auto-LAST en ander gelijkaardig apparaat in de markt?

In tegenstelling tot anderen, is de auto-LAST uniek met zijn 3 in Systemen 1 voor uw auto en het wordt oorspronkelijk ontworpen en door de technologie gemaakt van Japan die gebruikend hun ervaren hoe in de industrie van autoprestaties vele jaren weet. Japan zal constant hun technologie in bedrijfproducten bevorderen en ten goede komt aan de gebruikers. De hoogwaardige elektronische componenten zijn gebruik in auto-LAST die meer hitte is & de trillingsweerstand bij anderen vergelijkt. Met de taaie het omhulsel en het metaalverbindingen van het mono-kernaluminium, kan de auto-LAST al soort weer en vochtige voorwaarden weerstaan om de kring binnen te beschermen. En ook is het eerste in de markt die voor in-car sigaar-aansteker contactdoosstop in gebruik ontwerpt, in tegenstelling tot andere producten u hen binnen het motorcompartiment moet installeren. Dat betekent over blootstelling aan uitgebreid hitte, chemisch product, buitenwereld en trilling. U kunt levensduur van uw auto-LAST veronderstellen die de verblijven met u binnen uw auto zoals vergelijken bij die in motorcompartiment onder extreem weer zoals Maleisië installeren, dat langer zal duren?

18. Waarom het is niet raadzaam om auto-LAST en uit van de sigaar-lichtere contactdoos tijdens het drijven af te sluiten binnen te stoppen en?

Wij niet raad doend dit aangezien er een risico om in-car cpu te beschadigen is of sommige zekeringen in uw auto uit te branden. Wanneer de auto-LAST in verrichting is, verstrekt de voltagestabilisatie van zijn VSS-kring extra stroom en handhaaft stabiel voltage aan alle elektronische apparaten in uw auto. Wanneer u auto-LAST uit plotseling verwijdert, daar is een risico dat het plotselinge die voltage op sommige elektronische apparaten wordt gelaten vallen, en wat van hen voor voltageveranderingen zeer gevoelig zijn, kan dit resultaten in schade of defect van de elektronische apparaten. Dit is zelfde die u afsluit de krachtbron van uw computer en in programmadefect zult resulteren. Wij zijn blij om te zeggen dat wij voorzien dit probleem en extra zorg op het genomen, door 2 zekeringen bij de stop en binnenkantkring van auto-LAST te zetten, zodat hebt u dubbele bescherming op het. Bovendien, het bedrijf zal een extra zekering voor stop-contactdoos met elke gekochte auto-LAST verstrekken. Indien u om het even welk probleem van de zekeringsschade ontmoet, wordt u geadviseerd om de auto-LAST terug naar bedrijf voor inspectie te verzenden. Het belangrijkst, als voltage dalen niet extreem is, zal ons VSS-systeem zich ook stabiliseren als u werkelijk de auto-LAST toevallig afsluit, wat verder schade aan uw auto en auto-LAST minimaliseren. Maar om een langere levensduur van auto-LAST of een andere elektronische apparaten te verzekeren, zullen wij nog adviseren u niet probeert te stoppen/terwijl het drijven afsluit.

 

Contactgegevens
JIU TECH Enterprise Co., Ltd

Contactpersoon: Ms.Sara

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)